Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Dette efterår er noget af det mest tumultariske, vi nogensinde har oplevet. Uden sammenligning iøvrigt med andre store problemer i samfundet er det svært at drive butik i et samfund med forsamlingsrestriktioner og nedlukninger, som uvægerligt lægger en stor dæmper på al aktivitet. Også her i butikken, hvor vi i høj grad lever af interaktion mellem mennesker, der stiller krav til garderoben. 

Samtidig har vi oplevet store forsinkelser på leverancer, som bestemt ikke har gjort livet lettere. Men vi forsøger at holde sammen på det hele, så vi kan vedblive at være en attraktiv butik for dig, der gerne vil have god service og tøj af god kvalitet. Vi håber, at du vil tænke på os, hvis du mangler lidt godt nyt til garderoben, og du kan være forvisset om, at det er trygt at besøge os i butikken, hvor vi selvfølgelig har værnemidlerne på plads.

Udover ovennævnte er ærindet i dette nyhedsbrev at vise dig de seneste nyheder fra Isaksen Design, som endelig er på plads i butikken:-)

Du kan finde alle varerne i webshoppen lige her.

 

 

 

 

Vi ses i butikken!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.