Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Selv om der blæser lidt kølige vinde i øjeblikket, vidner solen om, at vi er stærkt på vej mod sommer. Nu vil vi gerne have lysere farver og lettere gevandter, og her får du lige et par bud på begge dele. 

Først kjolen fra Soaked In Luxury, som er en skøn, rummelig og superanvendelig sag i ren viscose - og som kan bruges både lukket og åben som kimono. Derefter de skønne bukser i småblomstret print, som giver lidt spræl til garderoben - her sat sammen med Raya blusen, som har en dejlig løs pasform, og som giver fin modvægt til de spraglede bukser.

Sidst, men ikke mindst, det fine, klassiske cardigansæt fra Arovescio i den lækreste, fine silke/bomuldskvalitet. Også perfekt til sommeren.

Og til allersidst en servicemeddelelse:

Mange kunder har efterlyst muligheden for at betale med Mastercard i vores webshop. Det har hidtil været forbundet med alt for stor omkostningsbyrde, men Mastercard har nu lempet en del af disse omkostninger, og derfor kan du fremover benytte denne betalingsløsning i webshoppen:-)

 

 

 

Vi ses i butikken!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.