Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

December er lige om hjørnet. Denne skønne måned, som handler om hygge, glæde og forventning, men som også rummer travlhed og planlægning, så alt kan gå op i en højere endhed den 24. december. Her i butikken står vi klar til at hjælpe dig med vanlig god service, og denne service indebærer, at vi tager toppen af det udsalg, vi ved, der kommer i januar, og giver dig 20% på dine køb - med enkelte undtagelser.

Da 1. december falder på søndag, og Black Friday løber af stabelen i morgen, har vi valgt at lade rabatten gælde fra i dag. Så du kan allerede nu handle til de nedsatte priser i både i butikken og webshoppen.

Vi ønsker dig en dejlig december og minder om, at vi holder åbent hver søndag frem til jul fra kl. 11 - 15, hvor vi serverer gløgg og brune kager:-)

 

 

 

 

Vi ses i butikken!

_________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.