Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Som du måske allerede er bekendt med, er det slut med de lækre styles fra Nör Denmark og N+ by Nör. Firmaet har valgt at lukke alle aktiviteter ned pr. 30.09.20, og dermed er en æra slut. Nör startede virkomheden i 2007, og vi var blandt de første, som tog mærket til os med alle de fantastiske styles, som dengang tilførte markedet noget helt nyt og spændende. For denne butik fik mærket en enorm betydning, og det var med til at skabe grundlag for den tøjbutik, vi er kendt for idag. Igennem årene har der været op- og nedture i kollektionerne, men som den eneste forhandler har vi holdt ved til det sidste, og derfor er det selvfølgelig ekstra trist at måtte sige farvel - også på det mere menneskelige plan.

Vi kan ikke erstatte Nör mærket, men vi kan finde andre mærker, som ligger i forlængelse af den stil, Nør har repræsenteret, og det er vi i fuld gang med. Som det første nye mærke har vi valgt at forhandle de fine og kvalitetstunge varer fra Privatsachen - et mærke mange måske kender. De er især kendt for deres flotte silkekjoler, som kan bruges på forskellige måder, men mærket rummer også meget andet spændende. Vi har ikke kunnet nå at få det store udvalg til efteråret, men det, vi har fået, er til gengæld supergodt. Nedenfor kan du se de lækre silkekjoler, men også den fine bomuldskjole, som klæder stort set alle typer. Du kan selvfølgelig finde varerne i webshoppen med linket nedenfor og bemærk, at der kommer et par ekstra styles til efteråret.

Find Privatsachen her

 

 

 

Vi ses i butikken!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.