Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Hvor er det skønt med det dejlige, lune forårsvejr, vi oplever i øjeblikket. Humøret skyder i vejret, og vi får lyst til bare tæer og glade farver:-) I dette nyhedsbrev har vi bud på begge dele. 

De fine kjoler og bluser er lige kommet til butikken fra Soaked In Luxury, og hvis du her tænker - som mange gør - at vi så er ude i små størrelser, så er det faktisk ikke helt rigtigt. Soaked In Luxury har over tid øget rummeligheden i deres størrelser, så det passer bedre til "normale" danske kvinder. Dog skal du regne med, at kjolerne i str. XL går til max str. 44. De viste bluser kan sagtens rumme str. 46 i str. XL.

Sidst i dette nyhedsbrev viser vi lige vores fine udvalg af sandaler, som har det til fælles, at de alle er bløde og superkomfortable til fusserne - OG alle til rigtig gode priser!

Alle varer i dette nyhedsbrev ligger i webshoppen, hvor vi stadig sender fragtfrit direkte hjem til dig:-) 

 

 

 

Vi ses i butikken!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.