Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Nok er sommeren ikke kommet - men det er til gengæld sommerkollektionen fra Nör Denmark og N+ by Nör. Og vi har valgt den del af kollektionen, som består af de fineste styles i blomsterprintet lækker, blød viscose. Alle styles ligger allerede i webshoppen, og du kan finde dem direkte med nedenstående link.

En anden god nyhed i butikken er de smarte jeans fra Piro, som er et navn, mange nok vil nikke genkendende til. Piro har et meget stort jeansprogram, og vi har foreløbig valgt de styles, du kan se nedenfor - men flere kan sagtens følge. Du kan finde jeansene i webshoppen med følgende link:

Piro Jeans

Nör Denmark

N+ by Nör

 

PS: Vi har lige afholdt en superdejlig inspirationsaften, og hvis du ikke har andet at lave mandag den 8. april, så er der stadig et par ledige billetter:-) Læs mere om arrangementet lige her.

 

 

 
 
 

 

 

Vi ses i butikken!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.