Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

I øjeblikket kommer der nye varer i butikken næsten dagligt, og det alene er jo en sand fryd. Men allerbedst er det dog, at det nu også bliver ledsaget af dejligt vejr, der føles som tryllestøv på et vinterformørket sind. NU er det endelig tid at smide de varme trøjer og strømpebukserne og hoppe i de lettere gevandter. Man bliver jo helt ør af alle de muligheder, der åbner sig med det store udvalg, vi har i butikken, og trænger du til lidt nyt til garderoben, så skulle du kigge forbi og lade dig inspirere. 

 

Her på siden har vi valgt at vise den flotte storskjorte fra Trine Kryger Simonsen, som er suveræn - både som åben over ærmeløse kjoler og bluser, men også som den vises her helt lukket og karakterfuld. En fantastisk ting at tilføje garderoben.  

 

De hvide jeans fra Maryley med de sorte striber (som har diskret sølvglimmer) er super komfortable og velsiddende, og vel også et musthave til sommeren.

 

Sidst men ikke mindst, viser vi de lækre strikvarer fra Robe Cph. Kvaliteten er 50% hør og 50% viscose, og de er så fine med de små diskrete hulsøm og de fine farver. Måden, bluserne og kjolen er designet på, gør at de falder flot og kan skjule en lille topmave, hvis det er nødvendigt:-)

 

Og så lige en servicemeddelelse: Vi oplever i øjeblikket små uhensigtsmæssigheder på hjemmesiden og i webshoppen, som der arbejdes på at udbedre. Fx. er det ikke muligt i dette nyhedsbrev at linke til webshoppen. Men vi er sikker på, at du sagtens selv kan finde varerne:-)

 

 

 
 
 

 

 

Vi ses i butikken!

_________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.