Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Her i huset er vi vilde med strikvarer fra Gorridsen Design, og det kan efterhånden også ses på vores sortiment. Og nu byder vi velkommen til endnu en lækker variant. Stella hedder den nye model, som er en bred onesize strik i en flot og elegant uldmix, som fås i de fineste farver. Du kan se alle farver og målene på blusen i webshoppen.

Og så er ventetiden ovre for dem, der har ventet på den nye levering af Minerva ponchoer. Den er på lager igen i de polulære farver og med en flot ny blå variant, der hedder Jeans.

Sidst - men ikke mindst - er tiden kommet, hvor vi må sige farvel til vores sortiment af Salsa Jeans. Vi har været glade for at sælge Salsa, og vi ved, at mange vil blive kede af, at de udgår, men som et plaster på såret, sælger vi restlageret til en rigtig god pris (se nederst). Så er det tilladt at hamstre lidt. Salsa mærket bliver udskiftet med Maryley Jeans, hvor vi i øjeblikket er ved at opbygge lager - men mere om det en anden gang.

Vi kører stadig udsalg for fuld udblæsning, så kig ud i butikken og se om ikke, der skulle være et godt tilbud til dig!

Find Gorridsen strik lige her
 
 
Find Salsa lige her

 

 

Vi ses i butikken!

_________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.