Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Med det iskolde vejr, vi har i øjeblikket, er dette nyhedsbrev måske dårlig timing, men vi ved jo godt, at det varme sommervejr venter lige om hjørnet:-)

Temaet er hør - og hør er det helt hotte i øjeblikket! Og her i butikken er vi sandelig ikke bagud på udvalg. Vi har den helt rene 100% hør fra bl.a. Cabana Living og hør blandet med viscose, som fx. den fine kollektion fra Soaked in Luxury, som du kan se på billederne.

Du kan også se et udvalg af de skønne varer fra Tim & Simonsen, som leverer de fineste toppe i lækker øko-tex produceret mikrofiber, men som også er leveringdygtige i sandaler, tasker, bælter og tørklæder.

Sidst men ikke mindst får du lige et par inspirationsbilleder fra vores instagramprofil, som vi selvfølgelig gerne vil opfordre dig til at følge:-)

 
 
 
 

 

 

Vi ses i butikken!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.