Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Selv om landet nærmest er lukket ned, finder nye varer alligevel vej til butikken:-) Og i dette nyhedsbrev vil jeg lige samle op på de seneste leveringer, så du har mulighed for at følge med.

Allerførst siger vi - efter en lille pause - velkommen tilbage til Boheme, som har leveret det første lille parti fra forårsleverancen. Mere følger derfra henover foråret.

Gorridsen Design har leveret 2 nye skønne designs - Olivia strikblusen i lækker, blød uldmix og den fine Liva body warmer, som bliver et must i garderoben.

E Avantgarde har leveret et par skønne poplinbukser med fine detaljer og en lækker lille bluse, som kan gå til det meste.

Og sidst - men ikke mindst - har vi modtaget et bredt udvalg fra Soaked In Luxury med bl.a. den skønneste kjole, som du kan se nederst i dette brev og den fine retro-look forårsjakke.

Du kan finde alle varerne - og flere i webshoppen lige her.

 

 

 

 

Vi ses i butikken!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.