Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Ingen tvivl om, at den situation, vi befinder os i med Corona-virus, er alvorlig. Og vi skal alle følge de retningslinjer, som sundhedsmyndighederne anbefaler - uden undtagelse! Og vi er forhåbentlig alle klar over de hensyn, vi skal vise overfor andre, når vi færdes i mere eller mindre offentlige rum.

 

Vi har valgt at holde vores butik åben, og vi tager selvfølgelig alle forholdsregler som nævnt ovenfor. Vi holder afstand, undgår nærkontakt og har masser af håndsprit, som skal benyttes efter forskrifterne. Men vi forstår selvfølgelig godt, hvis du alligevel ikke har lyst til at besøge butikken. Så derfor:

 

 

Stort set alle vores varer ligger i vores webshop, og er der det mindste, der vækker din købelyst, vil en web-ordre blive modtaget med den allerstørste glæde. I den forbindelse har vi sat vores fragtrate til 0 kr. uanset ordrenes størrelse, og alle ordrer vil blive leveret til din dør med GLS. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe og bestille via telefon, hvis du ikke er tryg ved onlinekøb.

Du vil i den kommende tid opleve at få tilsendt nyhedsbreve med kortere interval - hvilket vi håber, er i orden.

 

Vareleverancer fortsætter uanfægtet af rigets tilstand. Og i dag dumpede disse fine nyheder fra Nör Denmark og N+ by Nör ind ad døren. Klik på billederne for at komme direkte ind på webshoppen, hvor du kan læse mere om produkterne.

 

Tak for din opmærksomhed:-) 

 

 

 

Vi ses i butikken!

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.