Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

 

Kære kunde,
 

Rener er endnu en af de nye leverandører, som butikken kan præsentere i dette efterår. Rener producerer det fineste overtøj i fantastisk flot kvalitet og finish. Materialet er specielt udviklet til at være vandtæt, vindtæt og åndbart, og designet er enkelt og nyskabende med spændende detaljer og finesser. Rener er designet af Signe Christensen, som er barnefødt i Aalborg, men uddannet designer i London, som nu også er hendes bopæl. Hendes design bærer tydeligt præg af hendes liv og færden i den pulserende metropol, og vi er superglade for at være en af de første butikker, der fører hendes kollektion.

 

Indtil videre har vi fået leveret to styles, som du kan se nedenfor, og med linkene under billederne kan du læse mere om produkterne og se mange flere billeder.

 

Se mere om Trencher her
 
Se mere om Kort Rubber her
 

 

 

Vi ses i butikken!

_________________________________________________________________________________________

 

Hvis du vil være sikker på, at du får nyheder ligeså hurtigt, som de kommer til butikken, så klik på "Find os på facebook" og synes-godt-om. Så er du med i front. Du kan også vælge at følge os på Instagram, hvor vi poster mange inspirerende billeder.