Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

Ekspertise

At købe tøj er en leg for nogle og en udfordring for andre. Der kan være mange hensyn at tage - især til form og figur. Det er ikke helt ligegyldigt, om du fx. har brede skuldre og smalle hofter eller omvendt. Har du en delle, der skal skjules eller en smal talje, du vil fremhæve? Alt dette er vi rigtig gode til at hjælpe dig med, og du kan være forvisset om, at du får vores ærlige mening. Troværdighed betyder alt i forhold til vores kunder. Hellere et godt resultat og et skidt salg end et stort salg med et skidt resultat.

 

Når det gælder tøjkøb, handler det om at se muligheder. I the Cosy Cottage satser vi på kollektioner, der kan give vores kunder mulighed for at klæde sig med større individualitet, hvilket også betyder flere muligheder. Og vi er altid parat til at vise og guide dig, så du får størst muligt udbytte af dit køb.

 

Iøvrigt er du altid velkommen til at bestille din egen tid udenfor åbningtiden, hvis du har brug for ekstra hjælp til dit køb.

 

Har du en garderobe, du ikke kan få til at virke, kan du tage 10 - 15 stykker herfra med til butikken og få hjælp til at puste liv i "kludene". Her vil der være et gebyr på kr. 1000, som dog falder væk, hvis du beslutter dig for at købe for samme beløb.

 

Vi ser frem til at hjælpe dig i butikken.