Gå til shoppingbag paper bag varer til 0,00 DKK

Om butikken


The Cosy Cottage er i høj grad stedet, hvor du har mulighed for at finde tøj, der passer til din personlighed. Med vores stylingekspertise er du i de bedste og kyndigste hænder. Vi tager udgangspunkt i, hvad der passer til dig, og giver dig gode råd og tips, som du vil kunne udnytte, når du sammensætter din garderobe.


Hos os lægger vi mere vægt på stil end på mode, og det afspejler sig selvfølgelig i de kollektioner, vi udvælger til butikken.

Vores kollektioner kombinerer og bygger bro mellem det klassisk trendy (som fx. Trine Kryger Simonsen) og den fremtidsrettede avant garde stil (som fx. Ioanna). Vi har et særdeles spændende og varieret udvalg baseret på kvalitetsmærker, der kan overleve den evigt skiftende mode. 

 

Vi lægger også stor vægt på versatilitet i de enkelte styles, så du som kunde får optimal udnyttelse af dit køb. 

For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse ved at besøge os. Du vil opleve, at vi arbejder i en meget afslappet og hyggelig atmosfære. Det fungerer bedst for os og for dig.

 

Og skulle du have lyst til at være helt alene i butikken, er du velkommen til at ringe og aftale tid udenfor normal åbningstid. 

 

Du kan glæde dig til at møde en spændende butik med mange facetter, og vi glæder os til at tage imod dig.